Diensten

Uw verbouwing is onze zorg

Wij nemen uw totale verbouwing voor onze rekening.

Wij vinden kwaliteit en duurzaamheid erg belangrijk. Daarom komen we bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken. U ontvangt een geheel vrijblijvende op maat gemaakte offerte, welke 90 dagen geldig is. Offertes zijn prijs vast zodat u achteraf nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Uw verbouwing van A tot Z

Wij richten ons vooral op het verbouwen en renoveren van uw bestaande woning en/of nieuwbouw woning of bedrijfspand. U kunt bij ons terecht voor: verbouw, renovatie, restauratie en onderhoud. Veel ervaring, actuele kennis en een breed scala aan producten en diensten. Of het nu gaat om het vernieuwen van uw badkamer, het uitvoeren van een gehele verbouwing of het realiseren van een aanbouw of dakkapel. Wij leveren een totaalpakket inclusief advies en bouwtekeningen met constructieberekeningen.

Twee klussen laten doen door renovatie en onderhoudsbedrijf Duyvestijn. De eerste klus voorbereidingswerk voor het plaatsen van een nieuwe keuken en leggen van een tegelvloer. Tweede klus het plaatsen van een nieuw inbouwreservoir voor het toilet. Beide klussen zijn vakkundig en netjes uitgevoerd door André. Kortom wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Als we nog een keer een klus hebben die we niet zelf kunnen uitvoeren dan weet ik door wie ik het laat doen. Namelijk A. Duyvestijn

H. Blom